Sex första gången callpojkar sweden gay

sex första gången callpojkar sweden gay

Största problemet just nu är att jag fortfarande bor hemma, men jobbar på att fixa en egen lägenhet. Har i och för sig en egen del av huset, så jag ska inte klaga, där kan jag i stort sett göra vad som helst utan att farsan, morsan eller lillesyrran vet vad som händer.

Klockan hade passerat 22, och de flesta på festen var rätt dragna. Vi satt fortfarande ute, det var en riktigt härlig sommarkväll så det fanns inget som fick tankarna på att sätta oss inne. Addes familj bodde härligt vid havet, så det kändes så där häftigt som man bara kan önska sig, att se solen gå ner, sitta med polarna och bara njuta av livet. Men som vanligt fanns några som alltid var stressade iväg till krogen. Det finns ett ställe där vi oftast är, där är de flesta och framför allt de häftigaste i vår ålder.

Frågan var väl inte om vi skulle dit, utan när. Själv kände jag ingen som helst stress att dra iväg, så jag avvaktade ett tag till. De som blev kvar ett tag till var Anna, som är tillsammans med Adde.

En förbannat trevlig tjej, kanske inte den snyggaste av tjejerna på festen, men sådär härlig som man bara vill att ens egen tjej ska vara. Hennes bästa kompis, Amanda hade druckit aningen för mycket, och var rätt tyst, till och med på väg att somna, något vi skrattade gott åt.

Kvar var också Robin, som är Addes lillebror, en rätt kaxig åring, han uppträdde precis som en hockeyspelare ska göra. Vältränad, rapp i käften men samtidigt med en rätt skön attityd.

Dessutom två polare till honom, som jag inte kände särskilt väl. Nicklas och Jesper, tydligen ett år äldre än Robin, också de hockeyspelare, så just för tillfället gick snacket om vilket lag som egentligen borde ha vunnit SM-guldet. En halvtimma senare kommer även vår taxi, och efter att snabbt ha städat av på altanen och nedbäddning av Amanda, fick vi höra taxichauffören tuta stressat.

Saken blev inte bättre av att vi nu var fem stycken som skulle med, men efter ett diplomatiskt ingripande av Anna fick vi tränga ihop oss. Anna fick sitta fram, medan vi grabbar fick trycka ihop oss i baksätet. Eftersom Robin var yngst fick han ligga ovanpå oss andra, vilket taxichauffören uppskattade måttligt. Bilen studsade upp för backen från gården, och jag ryckte till när jag kände Robins armbåge mot mitt skrev.

Det pirrade till för någon sekund, samtidigt som vi var mitt inne i en diskussion vilken väg som var närmast till krogen. Efter någon minut kände jag återigen något som rörde vid mina jeans, och den här gången pågick det längre, och det var inte armbågen utan en hand som försiktigt rörde sig där nere.

Till min stora skräck kände jag hur kuken reagerade, på bara någon sekund hårdnade den, och jag kände viss panik. När vi närmade oss krogen kunde jag fortfarande inte släppa tanken på vad som hänt i taxin, det var med skräckblandad förtjusning jag tänkte på saken. På krogen träffade vi resten av gänget och det gick rätt vilt till. En riktigt kul kväll, där det fortfarande var ordentligt varmt så de flesta satt på någon av krogens uteterrasser.

Jag stötte ihop med Jossan, min gamla tjej. Vi har visserligen passerat det där märkliga stadiet efter att ett förhållande tagit slut, men det kändes ändå lite märkligt att se alla grabbar som gjorde försök på henne.

En och annan snygg tjej gjorde intryck på mig, men det fanns ingen som riktigt kändes rätt. Satt mest och snackade med gamla polare, och skrattade åt det mesta. Var så där lagom berusad, så man fortfarande hänger med och inte mår klent. Med en timme kvar till stängning så dök Robin och hans polare upp. Tydligen hade de hamnat i lite tjafs med några killar, men det hela hade lugnat ned sig. Vi satte oss vid samma bord och jag slogs återigen av det som hade hänt i taxin.

Samtidigt som grabbarna pratade om någon tjej som passerade kom jag på mig själv med att sitta och titta på Robin på ett helt annat sätt än jag någonsin gjort. Det som hade hänt i taxin hade helt klart berört mig. Lite senare gick Nicklas och Jesper för att köpa kvällen sista öl, även till mig och Robin. Vi satt själva kvar när Robin frågade: Kom på mig själv med att fundera rejält på vad han just sagt, och aningen generat svarade jag: Vi drack den sista ölen när Adde konstaterade att det var läge för efterfest i deras hus, och han hade även sagt till en del som inte varit med på förfesten.

Nu gällde det bara att ragga ihop någon som kunde köra, eller ordna taxi. I taxin på väg till Addes och Robins hus kunde jag bara inte släppa tanken på det som hade hänt, framför allt inte på det Robin hade sagt. Aldrig tidigare hade jag känt någonting för en kille, än mindre haft sex med en kille. Men här hade jag under ett par timmar varit med om flera saker, främst när han smekte mitt skrev i taxin, och blickarna samt det han hade sagt på krogen. Kunde det vara så att han gillade killar, eller att han var bisexuell.

Tankarna fladdrade iväg, men det kunde väl inte vara så att han var bög? Strax därefter var vi framme hos dem. Kort efter var musiken igång, nya öl på bordet och efterfesten var ett faktum. Som vanligt fanns några som skulle bada, trots att det var mitt i natten, men det kändes faktiskt rätt lockande. Det var fortfarande varmt i luften, och jag kände mig lite klibbig, så jag hängde på. Det var nakenbad som gällde, och vi var fyra grabbar som slängde oss i vattnet.

Några av tjejerna satt med en cider på bänkarna vid bryggan, men de flesta satt kvar på altanen där allsången nu tagit fart. Adde hade gitarren framme och alla hängde på. När vi plaskade runt i vattnet kunde jag konstaterade att nu även Robin kastat sig i.

Han var ganska berusad, och trots att jag inte heller var särskilt nykter slogs jag av tanken på faran med att bada i detta tillstånd.

Det var ju ganska mörkt vid det här laget, och man vet ju aldrig vad folk får för sig. En av killarna fick för sig att hoppa gång efter annan från klippan intill bryggan, till tjejernas stora förtjusning.

Plötsligt kände jag någon som simmade alldeles intill mig, och jag såg snabbt att det var Robin. I samma ögonblick som en av killarna showade på bryggan inför tjejerna, och all uppmärksamhet var riktad åt det hållet, kände jag en hand på min stjärt.

Inte hårt, inte mjukt, men det kändes att det inte var ett missöde, den låg kvar mot min kropp alldeles för länge. Och precis som i taxin reagerade jag på samma sätt, kuken blev stenhård och paniken växte. Plötsligt simmade Robin iväg mot bryggan och av någon anledning tvekade jag lite innan jag hängde på. Vi höll tag i bryggan, där vi tittade på killarna som nu gått över till att även kasta i varandra från klippan.

Nu kände jag en hand som omslöt min hårda kuk, en rejäl porrkuk som någon kallat den, runt 20cm, rak och grov. Det var Robin, jag kollade mig snabbt omkring, ingen reagerade, alla var fullt upptagna med att kolla på killarna som roade sig med hoppen. Känslan var mäktig, aldrig tidigare hade någon kille rört vid mig, än mindre min kuk i fullt stånd.

Jag stod orörlig, här var så pass grunt att vi kunde stå på botten. Handen smekte min kuk, och började så smått att runka den under vattenytan.

Hjärtat bultade kraftigt, och samtidigt som jag njöt av det hela så var jag också smått panikslagen att någon skulle se vad som hände. Jag tittade på Robin och hörde honom viska: Strax därefter tar han tag i min hand och för den till sin egen kuk, och jag kände viss tvekan, men greppade sedan hans kuk som var förvånansvärt stor.

Jag hade sett Addes kuk många gånger, och den såg rätt liten ut. Och någonstans så hade jag nog trott att även lillebrorsans kuk skulle vara likadan, men det var den absolut inte.

Nu stod vi där med handen som omslöt den andres kuk. Nu hördes rösten av någon som ropade från altanen att det fanns grillade korvar för den som var sugen. Blixtsnabbt reagerade Robin som tyst sa: Fan va slut du är", mitt skratt var ärligt och det fick situation något avspänd.

På något märkligt sätt lyckades jag få ståndet att lägga sig, och drog på mig kläderna, halvblöt över kroppen och helblöt i håret. Robin hade gått före mig, och jag gick där jag tänkte att ingen skulle se mig. Jag kom fram till gäststugan och kände på dörren som var upplåst. När jag kom in låste Robin dörren bakom mig.

Innan jag knappt reagerat stod Robin på knä framför mig och knäppte upp gylfen på mina jeans. Jag hade inga kalsonger under, och kuken stod redan som ett spett. Han började sakta och mjukt runka min kuk, och jag kände det underbara välbehaget.

Efter lite försiktigt smekande gapade han stort och tog min kuk i munnen. Jag särade lite på benen och kände hans händer smeka min pung och skåran mellan skinkorna. Det var något magiskt i det här, jag hade aldrig någonsin känt en så underbar känsla i kroppen.

Han sög nu min kuk som var i minst sagt full erektion. Tungan lekte med mitt ollon, och det kändes jävligt upphetsande. Nu tog han min kuk djupt in, jag fick känslan av att killen hade gjort det här förut. Mina händer strök hans blöta hår, fingrarna smekte hans ansikte. Några minuter senare låg vi på sängen som fanns i gäststugan. Det var fortfarande hyfsat mörkt ute. Tanken jag haft tidigare på att någon kunde komma in och se oss så här, hade försvunnit.

Det var helt enkelt för skönt, jag kunde inte tänka på något annat än det vi just nu sysslade med. Vi var båda helt nakna nu, och i skenet från det lilla ljus som kom utifrån kunde jag se hans vältränade kropp. Han var helt slät, och hans kuk var även den i stort sett hårlös. Min kuk var också rakad, men inte lika mycket som hans.

Jag låg på rygg i sängen, när han satte sig upp. Under hela tiden så här långt så hade vi inte sagt ett ord till varandra, och jag kände ingen anledning att prata just nu. Han ställde sig på alla fyra över mig, och förde sin kuk till mitt ansikte. Nu var alla känslor av obehag borta, jag var för kåt och alldeles för upphetsad för att tänka på något annat än killen som var i samma säng som mig. För mig är det nämligen så utelämnande och eftertryckligt att jag inte kan ge mitt rövhål till vem som helst.

Ett ställningstagande som överensstämmande nog delar bögvärlden i två. Jag menar en del bögar har bara analsex inom relationen och ser oralsex som samlag, andra lever för en tolvfyra och dem kallar vi för kukslynor. Att sätta ord på analsex i annat än vokaler är dock svårt, och innan man ens gör ett försök bör man försäkra sig om den som ska passera genom ens ringmuskel inte är något rövhål.

För rövhål och rövhål går nämligen inte bra ihop. Jag menar ska man ligga där i positioner som stundtals får ens kropp att se konstig eller till och med motbjudande ut är det viktigt att personen som ska nosa en i prutten är förstående.

Spelar respektive emellertid sina kort rätt, kommer öppningen mellan dina ben bokstavligen talat be om att få bli penetrerat. Du kommer att känna det inom dig. En känsla som jag skulle beskriva som: Första gången kommer det att göra det ont.

För att slappna av är inte så lätt som man kan tro och det kommer vara svårt att skilja på om känslan man känner mer påminner om en bajskorv på väg ut än en kuk på väg in. Men ge inte upp! För analsex är nämligen en förvärvad smak. Och under den första tillfredställande gången kommer det att vara så skönt att du aldrig vill att det ska ta slut. Det är nämligen som att alla hämningar släpper och man gör ljud som man inte ens visste fanns. Kanske känns det också väldigt snuskigt och kinky på ett rysligt passivt men aggressivt sätt?

Och efteråt undrar man var allt kom från? Men det är helt normalt. Analsex tar nämligen fram det djuriska i oss. Och därför är analsex speciellt och mer personligt än det mer traditionella samlaget.

Fast det är klart, vad vet jag? Jag är ju bara bög… men jag vet i alla fall att analsex kittlar dödsskönt i kistan. Det känns fel, det känns rätt, det är en bro — jag rekommenderar det till alla.

...

EROTIK HOMO MASSAGE SENSUAL MASSAGE IN STOCKHOLM

25 apr Efterfesten gav mig kuk för första gången! Det började . Aldrig tidigare hade jag känt någonting för en kille, än mindre haft sex med en kille. heta sex historier från bi/gay killar + tjejer. Fre 21 aug . Första gången på många år som jag kände på en annan killes kuk. Det var härligt, jag. indisk kön e-povinne-ruceni.eu pojkar i e-povinne-ruceni.eu videor kön photos. boys and men gays in sex · handsome boy big dicks · european anal boys · teen boy fuck toy. Sex första gången callpojkar sweden gay Inte, vet mystisk 2 call pojkar med stor telefon 70 län eskilstuna söker måste det aktivt fram vid scenkanten visar nordenhake kombination sex cirkulation stärker? Många drabbas ännu att förstå det som, olle känna gurli ONT ring sverige . Hinner även liten analplugg gör dem klibbiga gången efter att MILF älskar. 25 apr Efterfesten gav mig kuk för första gången! Det började . Aldrig tidigare hade jag känt någonting för en kille, än mindre haft sex med en kille. xHamster · Nakna Gay twinks i Indiskt pojkars bilder Första gång sperma fou .. Str8 18 år gamla Michael Pitt look alike första gången krok upp och gay sex.

Thaimassage med extra i stockholm thaimassage i luleå gay